Home Vesti Srećni dani (17.- 24. decembar 2018. godine): Ovnovi izbegavajte neke ekstremne situacije...

Srećni dani (17.- 24. decembar 2018. godine): Ovnovi izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak, Bikovi računajte na uspešnu formulu u subotu i nedelju

877
0

Ribe oslonite se na svoju intuiciju i upotrebite najjače adute kada se nalazite u zoni dobitka

Ovan
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsirate svoje ciljeve. Ponekad sklonost ka riziku deluje kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače i donosi značajniji uspeh. Na Vama je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i sredu. Izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak.

Bik
Ponekad je teško proceniti najbolji redosled poteza i ostvariti pozitivne rezultate. Menjajte svoju taktiku u skladu sa osnovnim promenama na takmičarskoj sceni. Računajte na uspešnu formulu u ponedeljak, subotu i nedelju. Obratite pažnu na susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Strelca, Bika ili Riba u četvrtak i petak.

Blizanci
Umete da ostvarite dominaciju i hazarderski maniri Vas podstiču da se oprobate u nekim izazovnim situacijama. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: ponedeljak, sreda, nedelja. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

Rak
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi i spremni ste na različite takmičarske aktivnosti. Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu, nedelju. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešanu kombinaciju u utorak i četvrtak.

Lav
Umete da dominirate u odnosu na ostale saigrače i da ostvarite uspeh na različitim stranama. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

Devica
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

Vaga
Uz velike ambicije koje imate potrebni su i određeni uslovi kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve. Deataljno isplanirajte redosled poteza, dobitak je moguć u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u četvrtak i petak.

Škorpion
Postoje različite mogućnosti taktiziranja, u odlučujućim situacijama oslonite se na svoj takmičarski impuls u ponedeljak, sredu i četvrtak. Možete da računate na neke pozitivane uticaje i na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza ili da smišljeno izbegavate zonu visokog rizika u utorak i nedelju.

Strelac
Stalo Vam je da ostvarite određeni prestiž u odnosu na ostale saigrače, ali Vam nedostaje dobra prilika. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Blizanaca, Strelca, Jarca ili Device u sredu i petak. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje.

Jarac
Na takmičarskoj sceni postoje nove situacije koje zahtevaju bolje prilagođavanje na različite uslove igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i sredu.

Vodolija
Osećate pojačani takmičarski impuls ili potrebu da ostvarite glavnu premiju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 4, 10, 22, 31, 40, 53, 69 i 71 Vaši srećni dani su: ponedeljak, sreda i nedelja. Potrudite se da vešto nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i četvrtak.

Ribe
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i prati Vas niz srećnih okolnosti. Dobitak je moguć u ponedeljak, petak i subotu . Oslonite se na svoju intuiciju i upotrebite najjače adute kada se nalazite u zoni dobitka. Nemojte dozvoliti da neko od suigrača ograničava Vaše mogućnosti izbora u sredu i četvrtak.

(Izvor: astrolook.com, foto: Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 17. DECEMBAR 2018. GODINE: Škorpije smišljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje, Vodolije ukoliko vam je stalo da opravdate svoje profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku
NAREDNA VESTNedeljni horoskop (17. – 24. decembar 2018. godine): Blizanci proveravajte svaku informaciju koja ima korisno značenje za vaš poslovni ili privatni život, Rakovi imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisna rešenja koja vam predlažu određeni saradnici