Home Vesti Srećni dani (17. septembar – 24. septembar 2018. godine): Škorpije nemojte dozvoliti...

Srećni dani (17. septembar – 24. septembar 2018. godine): Škorpije nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje vaše mogućnosti izbora u petak i subotu, Vage umete da kreirate određene situacije u svoju korist, ali važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju

1195
0

Strelčevi osmislite dobar redosled poteza: u sredu, petak i nedelju

Ovan
Nalazite se u sjajnoj formi i umete vešto da kalkulišete na različitim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u sredu, petak i nedelju. Izbegavajte rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u utorak i subotu. Ali, po potrebi prihvatite nove izazove ili mogućnost udruživanja.

Bik
Upotrebite svoje skrivne adute kako biste ostvarili značajan dobitak ili što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti u cetvrtak, petak i nedelju. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate svoju sreću kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i subotu.

Blizanci
Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Rak
Delujete vrlo ambiciozno i najčešće birate situacije koje zahtevaju istančane takmičarske manire. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili glavni dobitak ili prestižnu poziciju u ponedeljak, utorak i petak . Ali, u određenim situacijama poželjno je da izbegavate direktne uticaje crno-crvene boje u sredu i četvrtak .

Lav
Imate sjajan filing, poverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 02, 13, 24, 37, 42, 51, 66 i 71. Vaši srećni dani su u sredu, petak i subotu. Uz to, možete da računate na različite ili pozitivne uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na loš izbor u četvrtak i nedelju.

Devica
Prepustite glavnu inicijativu svojim rivalima, jer takmičarska sreća je promenljiva. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate sreću u rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Vaga
Umete da kreirate određene situacije u svoju korist, ali važno je da procenite i najbolji trenutak za uspešnu akciju. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi uspešne rezultate u sredu i dane vikenda . Poželjno je da upotrebite i svoje skrivene adute. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i četvrtak .

Škorpion
Osećate pojačani takmičarski impuls u želji da trijumfujete ili da nadmašite ostale saigrače. Dobar sled događaja dodatno utiče na Vašu motivaciju. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, četvrtak i nedelju. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti izbora u petak i subotu.

Strelac
U želji da ostvarite zapaženi uspeh previđate neki sled događaja, ali to može da Vam iskomplikuje takmičarsku poziciju u odnosu na ostale saigrače. Osmislite dobar redosled poteza: u sredu, petak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj bele boje. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i subotu.

Probajte da ih pratite: 10 navika bogataša koje su ih dovele do uspeha

Jarac
Postavili ste sebi visoke kriterijume i ne odustajete od nekih velikih ciljeva. Važno je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u utorak, petak i subotu. Povremeno možete da računate i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika sredu i nedelju .

Vodolija
Stalo Vam je da ostvarite određeni prestiž u odnosu na ostale saigrače, ali Vam nedostaje dobra prilika. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Blizanaca, Strelca, Jarca ili Device u sredu i petak. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje.

Ribe
Imate pozitivnu orijentaciju i umete da prepoznate potencijalni dobitak. U želji da trijumfujete na različitim stranama spremni ste i na nove izazovne kombinacije. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Obavezno izbegavajte uticaj crno-crvene boje u sredu i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (17. septembar – 24. septembar 2018. godine): Jarčevi zadovoljni ste što u svemu možete da pronađete smisao, Vodolije naglašena dinamika novih poslovnih dešavanja na vas deluje kao dodatna motivacija
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (17. septembar – 24. septembar 2018. godine): Blizanci ako ste slobodni, uživaćete u flertu, avanturama i lepim trenucima sa suprotnim polom, a romanse su izvesne, Ovnovi povremeno imate »loše procene« u iščekivanju raspleta događaja u ljubavnom životu