Home Vesti Svekrva iz pakla: “Samo muško dete je pravo dete, pusti mi sina...

Svekrva iz pakla: “Samo muško dete je pravo dete, pusti mi sina da nađe pravu ženu za sebe”

1643
0

A muž je uradio baš onako kako je i trebalo…

Jedan privržen, a mnogi bi rekli i realan suprug stao je na stranu svoje supruge nakon psihičkog matretiranja žene od strane njegove majke.

Evo njegove priče.

Venčali smo se kada smo imali po 19 godina, odmah posle srednje škole. U braku smo već 7 godina i mogu slobodno reći da je moja SUPRUGA PRAVA LAVICA!

Od prvog dana braka moja mama je ne podnosi, tačnije bukvalno je svakodnevno psihički zlostavlja, a ona joj nikada nije uzvratila, nikada o mojoj mami nije rekla jednu ružnu reč. Pet godina nisamo imali dece i to je bio jedan od najvećih razloga maminog maltretiranja moje supruge.

Sirene na ulicama, gaženje, miraz, prodavanje mlade: Stari srpski običaji na svadbama poštuju se i danas, a za svaki od njih postoji jak razlog i velika simbolika!

Prošle godine smo dobili prelepu ćerkicu, ali mojoj mami ni to nije bilo dovoljno, te sad govori kako je samo muško dete pravo dete. Mnogo mi je teško sve ove godine, ali trpim zbog komšiluka. Juče me je šef pustio ranije sa posla zbog ovih paklenih vrućina i čim sam ušao u dvorište čuo sam buku koja dopire iz kuće. Ušao sam nečujno u kuću i u dnevnoj sobi zatekao moju voljenu suprugu kako sedi na fotelji i jeca u suzama držeći u naručju našu ćerku, a moja mama joj govori kako je za sve najbolje da se spakuje i zajedno sa devojčicom ode kod svojih roditelja, a mene pusti da nađem pravu ženu za sebe.

Sve ove godine sam trpeo, ali tada sam puko, jednostavno više nisam mogao da trpim da mi je 100 puta mama.

Naderao sam se iz sveg glasa, čak digao ruku da je udarim, Bogu hvala nisam, nekako sam se suzdržao. Uprtio sam ćerkicu, uzeo za ruku suprugu i rekoa MAMA EVO ŽELJA TI SE ISPUNJAVA, ALI IDEM I JA SA NJIMA DVEMA…

Srpske rodbinske veze: Ko su pašenog, šurnjaja, jetrva?

Nisam se ni osvrnuo samo sam izašao, seo u automobil i zaputio se kod tasta. Privremeno ćemo živeti kod roditelja moje lavice, a onda ćemo valjda nešto smisliti. Nismo nešto finansijski mnogo jaki da kupimo sebi stan, ali valjda će se nešto vremenom izroditi. Sada mi je najvažnije da moja lavica počne iskreno i od srca da se smeje. Ni sam ne znam zašto nisam ranije spasio suprugu agonije u kojoj je živela.

(espreso.rs, Pixabay)

PRETHODNA VESTBeograd je kroz istoriju imao 77 gradonačelnika, a jedan se “proslavio” ubedljivo najkraćim mandatom ikada
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 2. JUN 2019. GODINE: Ovnovi osetićete olakšanje nakon razgovora ili intimnog poveravanja, Rakovi obratite pažnju na pravilnu ishranu