Home Videos (VIDEO) Dovoljno je 2 minuta da shvatite zbog čega je Srbija prelepa...

(VIDEO) Dovoljno je 2 minuta da shvatite zbog čega je Srbija prelepa zemlja

2579
0
Gračanica

Ako neko od vaših prijatelja ikad poželi da osetite čari Aljaske, da vidi skrivene vodopade Afrike, da doživi da mu kroz oko projezdi egzotika Balija, lepota Azije, magija Južne Amerike, ili čak i da sleti na površinu Marsa, recite mu da više ne mora da mašta, niti da obilazi ceo svet, još manje da putuje po svemiru… dovoljno je da dođe u Srbiju.

Srbija izabrala najbolji film u istoriji: Ko to tamo peva možete da gledate 100 puta i nikada vam neće dosaditi

Ukoliko ne veruje, pošaljite mu samo ovaj video ili link do ovog teksta. Neka pogleda kako izgleda “JEDAN DAN U SRBIJI”. Neka vidi snimak koji će mu zasigurno zaustaviti dah, a onda ga naterati da dođe ovde.

Priče o lepotama Srbije nadaleko su poznate, ali onako kako ih je autor snimka Dušan Stojančević prezentovao u samo 2 minuta i 50 sekundi nateraće svakog ko ih pogleda da poželi da u njima i uživa. A sve to zahvaljujući Tesli, najjačem srpskom IT brendu, koji je prepoznao da su srpske prirodne lepote definitivno najjači prirodni brend.

U MENI TEČE SRPSKA KRV! Prelepa Putinova tužiteljka otkrila da su joj preci Srbi

– Snimao sam u svojoj režiji i na svoju inicijativu skoro dve godine. Nažalost, zbog previše lokacija nije moglo sve da se upakuje u 2 minuta i 50 sekundi. Objavio sam video pre skoro godinu dana, a odziv je bio fantastičan – rekao je za Telegraf.rs autor snimka Dušan Stojančević.

(Izvor: Telegraf.rs)

PRETHODNA VESTMnogo vitamina, sjajan ukus, a topi kilograme: Ovo je čudotvoran napitak za mršavljenje
NAREDNA VESTNajluđi srpski svadbeni običaji: Lažna trudnica, kupovina mlade, mrtvačka svadba…