Home Vesti Doktor iz Tiršove poručuje: Antibiotici ne pomažu, uzmite propolis, beli luk i...

Doktor iz Tiršove poručuje: Antibiotici ne pomažu, uzmite propolis, beli luk i origano

2844
0

Najlakše je danas posegnuti za antibioticima

Mi smo svojim načinom života napravili određene bolesti. Primera radi, to su zapaljenske bolesti creva poput Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa…

To su bolesti koje su nastalje jer smo postali previše čisti. Dok smo imali česte infekcije, dok smo bili prljavi dotle smo imali prirodne stimuluse našeg imunog sistema i onda smo bili zdravi, kaže prof. dr Branimir Nestorović, načelnik pulmologije na Univezitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu.

Leči anemiju i tera viruse: Ovoliko ga dnevno treba jesti, a na ovo posebno morate da obratite pažnju!

“Ali onda smo počeli da se perkamo, da se tuširamo sapunima. Poludim kad vidim one baktericidne sapune. Ti sapuni su budalaština zadnje vrste. Kažu – ubija 99 odsto bakterija. Pa što ih bre ubija? Najveći broj bakterija na svetu nije uopšte zainteresovan za nas. Pazite, imamo 440.000 do sada poznatih vrsta bakterija. Od njih se samo neke interesuju za nas. Jer mi smo beznačajni. U ukupnoj biomasi na Zemlji mi smo beznačajni. Mi sebi izgledamo sebi važni ali bakterije se bave nekim drugim stvarima. Mi njima nismo zanimljivi i to je dobro. Nas napada samo mali broj bakterija”, kaže dr Nestorović.

On kaže da kada su ljudi postali čisti, imuni, kada su te bakterije u pitanju je ostao očuvan ali sad nema stimulusa, nema antigena.
(Youtube, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 28. DECEMBAR 2018. GODINE: Bikovi budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja, Device potrudite se da pravilno usmeravate energiju
NAREDNA VESTNeprevaziđeni profesor Vladeta Jerotić pogađa u centar: Dete vam je takvo kakav vam je brak