Home Vesti Drama na svadbi u Leskovcu: MLADA rekla koje PREZIME uzima, pa je...

Drama na svadbi u Leskovcu: MLADA rekla koje PREZIME uzima, pa je nastao HAOS!

2290
0

Jedno od najčešćih pitanja kada dođe na red venčanje je koje prezime će uzeti mlada

Incident među svatovima u Leskovcu se dogodio u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo.

(FOTO) NAJLUĐA SVADBA U SRBIJI: Mladoženja dao punomoćje komšiji da ga zameni na venčanju?!

Po rečima zaposlenih u gradskoj Matičnoj službi, u poslednjih godinu dana, svega 20 odsto devojaka se nakon braka odlučilo da zadrži svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

(FOTO) NAJLUĐA SVADBA U SRBIJI: Mladoženja dao punomoćje komšiji da ga zameni na venčanju?!
Jedno od najčešćih pitanja kada dođe na red venčanje koje prezime će uzeti mlada

“Ku.vo!” začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu reč izgovorio je lično njen svekar. Po rečima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

– Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obe imaju “pedigre” uspešnih leskovačkih privrednika – pričaju muzičari.

Najopasniji srpski običaj: Da li znate zašto se puca u jabuku na srpskim svadbama?

Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: Glupa ku.vo! – ova joj je odgovorila: A što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smeh u dvorani – prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo sveopštom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno.

(Pixabay)

PRETHODNA VESTŠta SPC misli o novoj katoličkoj verziji “Oče naš” i hoće li pravoslavci menjati molitvu?
NAREDNA VESTNe popuštajte deci: Ljubav i sreća nisu dovoljni faktori za vaspitavanje, potrebno im je nešto važnije od toga