Home Vesti HOROSKOP ZA 11. MAJ 2019. GOINE: Ovnovi da biste uspeli u svojim...

HOROSKOP ZA 11. MAJ 2019. GOINE: Ovnovi da biste uspeli u svojim namerama potrebna vam je nečija podrška, Lavovi potrebna vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju

1522
0

Jarčevi nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima

Ovan
Ljubav: Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu. Teško Vam je da izrazite svoja osećanja i namere pred bliskom osobom.
Posao: Vaš stav deluje razumno, ali da biste uspeli u svojim namerama potrebna Vam je nečija podrška. Obratite pažnju na stil rada.
Zdravlje: Pratite svoj »unutrašnji glas«, opustite se.

Bik
Ljubav: Stvari koje Vama izgleda jednostavno, iznenada postaju vrlo komplikovane posmatrano iz nečije perspektive.
Posao: Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo. Ne želite javno da priznate svoje greške prilikom procene poslovnih prilika.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci
Ljubav: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo.
Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Rak
Ljubav: Razmislite o velikim komplimentima koje Vam neko smišljeno upućuje. Laskavost nije na ceni.
Posao: Ne obraćajte pažnju na osobu koja Vas zamara svojom kritizerskom pričom. Važno je da ostali saradnici podržavaju Vaš uspeh.
Zdravlje: Važno je poboljšate svoju koncentraciju.

Lav
Ljubav: Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak ne predstavlja dugoročno rešenje.
Posao: Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje.
Zdravlje: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

Devica
Ljubav: Delujete uznemireno, pogađa Vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne verujete u ono što čujete.
Posao: Nesporazum koji Vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom poverenju i poslovnim interesima.
Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Vaga
Ljubav: Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane.
Posao: Polazite od pogrešnih informacija. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da zavedete nova pravila u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

Škorpion
Ljubav: Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom.
Posao: Očekuju Vas interesantni susreti. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima.
Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Strelac
Ljubav: Izbegavajte emotivne kontradiktornosti, zbunjujete svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam.
Posao: U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha.
Zdravlje: Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

Jarac
Ljubav: Partner ne razume u potpunosti sve Vaše namere i očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova.
Posao: Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Vodolija
Ljubav: Smišljate način da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti.
Posao: Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe
Ljubav: Vaš emotivni život možda nije dovoljno interesantan i uzbudljiv, ali Vi imate dobru volju da to promenite.
Posao: Ako Vam je stalo da održite uspešnu saradnju, ne zaboravite na osobu koja ima najveće zasluge u poslovnoj akciji.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate formu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTPosetite Viminacijum: Arheološko mesto koje vas vraća u daleku prošlost i gde možete biti rimski legionar
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 12. MAJ 2019. GODINE: Vodolije stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike, Ovnovi preterana zabrinutost se loše odražava na vaše psihičko stanje