Home Vesti Nedeljni horoskop (10. decembar – 17. decembar 2018. godine): Ovnovi važno je...

Nedeljni horoskop (10. decembar – 17. decembar 2018. godine): Ovnovi važno je da dobijete kompletnu podršku među poslovnim saradnicima, Bikovi dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje svih zajedničkih odluka

1283
0

Vage neko vas dovodi pred svršeni čin na poslu i indirektno odbacuje vaše ideje

Ovan
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na neka nova poslovna rešenja. Važno je da dobijete kompletnu podršku među saradnicima, čak i u situacijama oko kojih se dobro snalazite. Ne treba olako da odbacujete nečiju asistenciju. U ljubavnom životu osećate laganu stagnaciju, stoga tražite izlaz ili rešenje na nekim drugim stranama. Ponekad delujete suviše zahtevno ili neumoljivo u odnosu sa svojim partnerom. Vreme je da se više opustite.

Bik
Potrudite se da sačuvate dobru koncentraciju u susretu sa saradnicima ili prilikom izbora poslovnih ciljeva. Dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje svih zajedničkih odluka. U ljubavnom životu suviše inistirate na ubedljivim dokazima ili tražite iskljućivo razumna objašnjenja za nečije ponasanje. Pažljivije analizirajte uzročno-posledične veze, koje ostvaljaju određeni trag na vaš ljubavni odnos.

Blizanci
Primećujete da novi događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, mudro pregovaranje i vešto prilagođavanje u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Dobro odmerite svoje mogućnosti pre nego što nešto objavite ili obećate pred saradnicima i prijateljima. Predosećate značajne promene u odnosu sa voljenom osobom.

Rak
Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na određene uslove ili da promenite tok događaja na poslovnoj sceni. Prihvatite mudre savete, važno je da sačuvate dobru poziciju i da opravdate nečije poverenje. U svom emotivnom zanosu imate velika očekivanja ili potrebe, ali partner nije uvek u stanju da ispuni sve vaše želje i zahteve.

Lav
Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Devica
Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Vaga
Prihvatili ste niz dodatnih obaveza i aktivnu ulogu u novim događajima na poslovnoj sceni. Važno je da delujete što ubedljivije, jer neko vas dovodi pred svršeni čin i indirektno odbacuje vaše ideje. Nema potrebe da se povodite za dramskim zapletima u društvu voljene osobe. Ponekad preterujete u svojim sumnjičavostima.

Škorpion
Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspešno rešavanje nekih poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Ako vam je stalo da promenite ili poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom, onda pokažite više razumevanja za kriterijume koje koristi druga strana. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Strelac
Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete sve zajedničke odnose, da utvrdite pravila ponašanja ili da odredite deobu interesa. Vodite aktivan društveni život i rado se odazivate na brojne pozive. U odnosu sa partnerom razmenjujete nežnosti i uživate u nekim posebnim romantičnim trentcima. Očekuju vas prijatna iznenađenja u porodici.

Jarac
Postoje neke okolnosti koje vam otežavaju trenutnu poziciju, ali vi ste dovoljno motivisani da se dokazujete i pod neverovatnim uslovima tako da ne odustajete pred raznim preprekama. Uskoro vas očekuje pozitivan obrt i neko će vas dobro nagraditi za rezultate koje ste ostvarili. Stalo vam je da ulepšate svoj ljubavni život i da pridobijete svu partnerovu pažnju. Svojim ponašanjem treba da dajete dobar primer, šta je najbolje činiti u ime radosti i sreće.

Vodolija
Prolazite kroz neke neobične situacije u kojima morate da delujete pribrano. Potrudite se da svi oko vas dobiju dovoljno potkrepljenja kako biste zajedničkim snagama rešili zadatke koji su pred vama. U odnosu sa ljubavnim partnerom, česte promene u raspoloženju kod vas stvaraju dodatnu nervozu ili emotivnu nesigurnost.

Ribe
Nailazite na izvesno nerazumevanje u svojoj okolini, na pomolu su i novi problemi koji komplikuju vaše poslovne namere. Sve tekuće probleme biste podneli na lakši način, ali vas dodatno opterećuju i neki porodični događaji ili osoba koja se na direktan način upliće u vaša imovinska i lična prava. Ako se nešto neobično dešava sa vašim ljubavnim partnerom dobro ispitajte situaciju. Nemojte reagovati na osnovu početnog impulsa već sačekajte da se strasti stišaju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2018. GODINE: Jarčevi obratite pažnju na pravilnu ishranu, Blizanci nemojte dozvoliti da vas neko psihički opterećuje
NAREDNA VESTSrećni dani (10. decembar – 17. decembar 2018. godine): Vodolije vaša efikasnost i snalažljivost deluju kao dobitna kombinacija, Jarčevi izbegavajte pojačane rivalske odnose u utorak i nedelju