Home Vesti Srećni dani (10. decembar – 17. decembar 2018. godine): Vodolije vaša efikasnost...

Srećni dani (10. decembar – 17. decembar 2018. godine): Vodolije vaša efikasnost i snalažljivost deluju kao dobitna kombinacija, Jarčevi izbegavajte pojačane rivalske odnose u utorak i nedelju

1004
0

Ribe ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju

Ovan
Postoji više faktora koji utiču na takmičarski poredak i mogućnosti. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, ćetvrtak i petak. Možete da računate na pozitivane uticaje bele boje. Prepustite drugim suigračima da se dokazuju u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

Bik
Delujete vrlo ambiciozno u odnosu na ostale saigrače i stalo Vam je da ostvarite takmičarski prestiž u vidu rezultata. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u četvrtak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje.

Blizanci
Važno je da računate na pozitivne uticaje neparnih brojeva. Takmičarska pozicija može iznenada da se promeni u Vašu korist, posebno ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i petak. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte zaoštrene rivalske odnose u subotu i nedelju.

Rak
U zavisnosti od svog takmičarskog raspoloženja i motivacije prihvatite različite mogućnosti. Na sreću, prati Vas sjajan unutrašnji impuls. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, utorak i subotu. Računajte i na pozitivan uticaj bele boje. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u petak i nedelju.

Lav
Krajnji uspeh proizilazi iz dobrih procena i veštine brzog prilagođavanja na novu priliku. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na dela u utorak,sredu i petak . Računajte na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i da izbegavate zonu viskog rizika u četvrtak i subotu.

Devica
Ukoliko Vam je stalo da uvećate svoju takmičarsku poziciju prihvatite nove izazovne mogućnosti. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu i subotu. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak. Po potrebi računajte na pozitivan uticaj ili kombinaciju parnih brojeva.

Vaga
Nalazite se u promenljivoj formi i pokušavate da zadržite dobru poziciju. Možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u ponedeljak, četvrtak i subotu . Sačuvajte dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i petak.

Škorpion
Uz dobar hazarderski impuls potrebna Vam je i nečija asistencija kako biste u potpunosti ostvarili takmičarsku dominaciju. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom u utorak, četvrtak i subotu. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u ponedeljak i nedelju.

Strelac
Prati Vas niz srećnih okolnosti i umete da procenite povoljan trenutak za uspešnu akciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u sredu i nedelju.

Jarac
Dodatna tenzija koju unose ostali takmičari utiče loše na Vašu koncentraciju. Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili novi uspeh ili ekstra dobitak u ponedeljak, sredu i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti izbegavajte pojačane rivalske odnose u utorak i nedelju.

Vodolija
Delujete samouvereno i umete da upotrebite svoje najjače adute u odlučujućim situacijama. Vaša efikasnost i snalažljivost deluju kao dobitna kombinacija. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, sredu i nedelju. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u četvrtak i subotu.

Ribe
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i imate dobru viziju koja Vam pomaže u ostvarenju ciljeva. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (10. decembar – 17. decembar 2018. godine): Ovnovi važno je da dobijete kompletnu podršku među poslovnim saradnicima, Bikovi dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje svih zajedničkih odluka
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (10. decembar – 17. decembar 2018. godine): Strelčevi impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija mogu da vas zanesu na pogrešnu odluku, Rakovi odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou