Home Vesti Srećni dani (15. oktobar – 22- oktobar 2018. godine): Vage računajte na...

Srećni dani (15. oktobar – 22- oktobar 2018. godine): Vage računajte na pozitivan uticaj bele boje, Škorpije izbegavajte rivalske odnose u četvrtak i subotu

1397
0

Strelčevi dobitak proizlazi iz dobre procene i uspešne akcije: u sredu, četvrtak i subotu

Ovan
Na takmičarskoj sceni postoje srećni obrti, posebno ako se iznenada zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u sredu, petak i nedelju. U zavisnosti od različitih okolnosti možete da računate i na pozitivne uticaje neparnih brojeva. Potrudite se da smišljenom taktikom izbegavate zonu visokog rizika u četvrtak i subotu.

Bik
Dobra informisanost i aktivna uloga obećavaju takmičarski napredak. Uvećate svoju ulog u skladu sa afinitetima i iznenadnom prilikom koja Vas prati. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u ponedeljak, četvrtak i subotu. Izbegavajte ekstremne situacije kako biste sačuvali sve svoje interese u sredu i petak.

Blizanci
Imate značajnu takmičarsku prednost. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u odlučujućem momentu u ponedeljak, sredu i subotu. Uz dobru taktiku, važno je da se povučete u kritičnom trenutku kako biste sačuvali svoj ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u četvrtak i petak.

Rak
Zainteresovani ste za neke izazovne situacije i umete da dozirate svoje angažovanje na takmičarskoj sceni. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

Lav
Delujete vrlo ambiciozno i najčešće birate situacije koje zahtevaju istančane takmičarske manire. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili glavni dobitak ili prestižnu poziciju u ponedeljak, utorak i petak . Ali, u određenim situacijama poželjno je da izbegavate direktne uticaje crno-crvene boje u sredu i četvrtak.

Devica
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da nametnete svoje prioritetne ciljeve. Sačuvajte dobru koncentraciju, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u ponedeljak i sredu.

Vaga
Uz sve hazarderske manire potreban Vam je i dobar ritam kako biste ispratili najvažniju situaciju na takmičarskoj sceni. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u sredu, petak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Lava, Ovna ili Strelca u četvrtak i nedelju.

Škorpion
U tipičnom hazarderskom maniru spremni ste da prihvatite različite izazove kako biste ubrzanom akcijom eliminisali ostale saigrače. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 8, 11, 27, 34, 41. Vaši srećni dani su ponedeljak, sreda i nedelja. Izbegavajte rivalske odnose u četvrtak i subotu.

Strelac
Prolazite kroz različite faze takmičarskih mogućnosti i mudro sačekajte na završnicu igre. Nema razloga da unapred odbacujete neku ponudu. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije: u sredu, četvrtak i subotu. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u petak i nedelju.

Jarac
Imate dobru viziju i umete vešto da kalkulišete na različitim stanama. Obavezno računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, sredu i četvrtak. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i subotu.

Vodolija
Splet takmičarskih okolnosti diktira tempo ili način igre koji ćete primeniti u različitim situacijama. Pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava Vašu šansu za dobitkom: u sredu, četvrtak i subotu. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u utorak i nedelju.

Ribe
Umete da ostvarite dominaciju i hazarderski maniri Vas podstiču da se oprobate u nekim izazovnim situacijama. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: ponedeljak, sreda, nedelja. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (15. oktobar – 22. oktobar 2018. godine): Vodolije potrudite se da podstičete kreativnost u poslovnim idejama, Jarčevi očekuje vas uspeh prilikom rešavanja nekih finansijskih pitanja
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (15. oktobar – 22. oktobar 2018. godine): Rakovi godi vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu, Ovnovi predstoji vam nova ljubavna romansa koja će zadovoljiti vaša očekivanja