Home Vesti Srećni dani (22. oktobar – 29. oktobar 2018. godine): Bikovi izbegavajte ekstremne...

Srećni dani (22. oktobar – 29. oktobar 2018. godine): Bikovi izbegavajte ekstremne situacije kako biste sačuvali sve svoje interese u sredu i petak, Lavovi važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate u sredu i nedelju

1177
0

Vodolije ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju

Ovan
Ponekad je teško napraviti dobru procenu u događajima na takmičarskoj sceni i potrebna je stoga selekcija pri izboru ciljeva. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

Bik
Dobra informisanost i aktivna uloga obećavaju takmičarski napredak. Uvećate svoju ulog u skladu sa afinitetima i iznenadnom prilikom koja Vas prati. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u ponedeljak, četvrtak i subotu. Izbegavajte ekstremne situacije kako biste sačuvali sve svoje interese u sredu i petak.

Blizanci
Prednost dajete situacijama koje deluju izazovno i ne zahtevaju veću koncentraciju. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu u ponedeljak, petak i subotu. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti za uspešnu akciju ili da ograničava Vaš izbor na četvrtak i nedelju.

Rak
Imate pozitivnu orijentaciju i umete da prepoznate potencijalni dobitak. U želji da trijumfujete na različitim stranama spremni ste i na nove izazovne kombinacije. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Obavezno izbegavajte uticaj crno-crvene boje u sredu i nedelju.

Lav
Osećate pojačani takmičarski impuls i potrebu da proverite svoje sposobnosti u nekim izazovnim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate u ponedeljak, sredu i nedelju. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Vodolije, Blizanaca ili Lava u četvrtak i subotu.

Devica
Delujete vrlo ambiciozno i umete da prepoznate dobitnu kombinaciju. Slobodno prihvatite različite izazove u skladu sa svojim hazarderskim impulsom. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u sredu, četvrtak i petak. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Učinite sve sto je potrebno da sačuvate dobru poziciju u utorak i subotu.

Vaga
Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Škorpion
Ponekad treba prihvatiti pojačanu dinamiku igre, posebno ako postoje uslovi koji nagoveštavaju takmičarski trijumf. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 7, 11, 25, 34, 41, 52, 61 i 70. Vaši srećni dani su: utorak, četvrtak, nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i sredu.

Strelac
Umete da dominirate u odnosu na ostale saigrače i da ostvarite uspeh na različitim stranama. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

Jarac
Imate sjajnu takmičarsku viziju, ali na kraju sve se svodi na faktor sreće koji ima presudno značenje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u utorak i četvrtak.

Vodolija
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i imate dobru viziju koja Vam pomaže u ostvarenju ciljeva. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju.

Ribe
Važno je da računate na pozitivne uticaje neparnih brojeva. Takmičarska pozicija može iznenada da se promeni u Vašu korist, posebno ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i petak. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte zaoštrene rivalske odnose u subotu i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (22. oktobar – 29. oktobar 2018. godine): Blizanci uverićete se da je bolje neke stvari mudro prećutiti, nego zagovarati dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu, Device važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (22. oktobar – 29. oktobar 2018. godine): Device koje su u braku ljubav će uglavnom kvariti finansijski problemi, Škorpije iznenadite svog partnera novom ulogom i pozivom na ljubavni dijalog