Home Vesti Nedeljni horoskop (22. oktobar – 29. oktobar 2018. godine): Blizanci uverićete se...

Nedeljni horoskop (22. oktobar – 29. oktobar 2018. godine): Blizanci uverićete se da je bolje neke stvari mudro prećutiti, nego zagovarati dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu, Device važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika

1192
0

Ribe važno je da pridobijete nečije poverenje kako biste spojili poslovne i privatne interese

Ovan
Uspevate da se uklopite u različite poslovne dogovore zahvaljujući sjajnoj intuciji i pregovaračkim veštinama koje imate. Sada možete da podignete nivo svih svojih zahteva i da očekujete potpuna ostvarenja. Učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. U ljubavi možete da preterujete i da pomerate zajedničke granice.

Bik
Čini vam se da imate efikasno rešenje za svaku situaciju, ali potrebni su vam mudrost ili dodatno strpljenje kako biste delovali dovoljno ubedljivo na saradnike. Veliki napor se na kraju uvek isplati i u tome će se pokazati vaša poslovna umešnost. Potrudite se da bolje prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu ili da u potpunosti ispoštujete nečije zahteve. Ne možete uvek kada to poželite da diktirate pravila u zajedničkom životu.

Blizanci
Aktivno učestvujete u svim važnim događajima i ništa ne propuštate da vam izmakne iz nadležnosti ili polja interesovanja koja imate. Dobro je da nastavite saradnju koja će vam doneti poslovne poene i lično zadovoljstvo. Uverićete se da je bolje neke stvari mudro prećutiti, nego zagovarati dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu.

Rak
Ocekujete da ćete dobiti pozitivne reakcije i odgovore u susretu sa saradnicima za koje vas vezuju zajednicki poslovni interesi. Stalo vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Sada imate priliku da povežete neke praktične situacije sa privatnim interesima. Često se nalazite u fazi emotivnog previranja, tako da menjate svoje odluke koje saopštavate bliskim osobama. Uskoro će sve biti bolje.

Lav
Napravili ste dobru poslovnu procenu i sada vam preostaje da pokrenete inicijativu koju će podržati većina sradnika. Uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna ličnost, pred jednom bliskom osobom koja dobro poznaje vašu ćud, vrline ili slabosti. Poželjno je da slobodnije izražavate svoja osećanja prema partneru.

Devica
Ideje na kojima insistirate imaju dobro pokriće, tako da niko od saradnika ne sumnja u vaše planove i praktične sposobnosti. Očekuju vas uspešni rezultati. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i ljubavne želje. Osoba koja vas obasipa emotivnom pažnjom ume da vas inspiriše i navede na aktivnu ulogu u zajedničkom odnosu.

Vaga
Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Škorpion
Razlike koje postoje među saradnicima u mišljenju ili u proceni najboljeg rešenja mogu da deluju kao otežavajući faktor, ali nema razloga da se uspaničite. Pristajete da se povinujete pred nečijim zahtevima, tek nakon razumnog i detaljnog objašnjenja. Dobro je što je porodica uz vas uvek kada se zbog nečeg osećate nesigurno ili vam je potrebno njihovo razumevanje. Partner ima pozitivan uticaj na vaše kompletno raspoloženje.

Strelac
Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saranicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno kako biste impresionirali svog partnera.

Jarac
Stalo vam je da okolina prihvati nove ideje koje predlažete i da vas podrži u sprovođenju nekih savremenih rešenja od zajedničkog interesa. Moraćete da se potrudite i više nego što pretpostavljate kako biste dobili većinsku saglasnost. Tek kada ostvarite prvi cilj, sve ostalo će ići na lakši način. U odnosu sa voljenom osoobm postoje neke zajedničke dileme koje stvaraju sumnju u srećan epilog. Pokažite dobru volju u rešavanju svih tekućih dilema.

Vodolija
Pažljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sa namerom da regujete u najboljem momentu. Potrudite se da primenjujete sve obrasce uspešnog poslovanja, kao dodatnu garanciju za psihološku sigurnost. Ako vas bliska osoba navodi na slobodnije emotivno izražavanje, prihvatite dobar podsticaj. Odgovorite na emotivne signale koje prepoznajete ili na nečiju ljubavnu poruku koja vas inspiriše na nove radosti.

Ribe
Dobro ste informisani o novim prilikama na poslovnoj sceni i posebno obraćate pažnju na sve što može da vam pomogne u sprovođenju planova koje imate. Važno je da pridobijete nečije poverenje kako biste spojili poslovne i privatne interese. Osećate veliki zanos i potrebu da proverite svoju ljubavnu sreću ili naklonost.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTOne su blago svakog deteta: Njeno veličanstvo – tetka!
NAREDNA VESTSrećni dani (22. oktobar – 29. oktobar 2018. godine): Bikovi izbegavajte ekstremne situacije kako biste sačuvali sve svoje interese u sredu i petak, Lavovi važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate u sredu i nedelju