Home Vesti Srećni dani (25. februar – 4. mart) 2019. godine: Device nemojte dozvoliti...

Srećni dani (25. februar – 4. mart) 2019. godine: Device nemojte dozvoliti da vam promakne dobra prilika u ponedeljak, utorak i nedelju, Škorpije često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo ili sa većim izgledima za takmičarski uspeh

1210
0

Jarčevi ako vas prate sumnjive okolnosti u zoni rizika, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak

Ovan
Nalazite se u promenljivoj formi i najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i petak . Povremeno možete da računate na pozitivan uticaj neparnih brojeva, kao dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u ponedeljak i nedelju.

Bik
Postoje različite mogućnosti izbora i sjajna prilika da ostvarite vrlo zapažene rezultate. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Obavezno računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali dobru poziciju u odnosu na ostale saigrače u utorak i petak.

Blizanci
Imate velike ambicije i spremni ste na različite takmičarske izazove. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 3, 16, 23, 33, 41, 50, 61 i 71. Vaši srećni dani su: ponedeljak, četvrtak, nedelja. Po potrebi, računajte i na faktor iznenađenja. Obavezno izbegavajte rivalske odnose u petak i subotu.

Rak
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Postoji niz mogućnosti koje možete da ostvarite lako i na vrlo uspešan način. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u utorak i petak.

Lav
Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i četvrtak.

Devica
Delujete odlučno i spremni ste na veću akciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u odnosu na mogućnosti koje imaju ostali saigrači. Nemojte dozvoliti da Vam promakne dobra prilika u ponedeljak, utorak i nedelju. Važno je da smišljenom taktikom izbegavate zonu visokog rizika u sredu i četvrtak.

Vaga
Umete da prepoznate dobitnu kombinaciju i uz određeni rizik da preuzmete dominaciju u odnosu na ostale saigrače. Spoj hrabrosti i brzine donosi uspešne rezultate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, četvrtak, nedelju. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje u sredu i subotu.

Škorpion
Delujete samouvereno, često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo ili sa većim izgledima za takmičarski uspeh. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 2, 10, 24, 33, 46, 53, i 71. Vaši srećni dani su: utorak, sreda i nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i petak.

Strelac
Ponekad treba isprobati različite takmičarske mogućnosti sa namerom da obezbedite bolji plasman u odnosu na okolinu. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju u ponedeljak, petak i nedelju. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i subotu.

Jarac
Potencijalni rizik uvek može da se odrazi na različite načine i niz kombinacija ponekad deluju, kao loša procena. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate sumnjive okolnosti u zoni rizika, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak.

Vodolija
Imate sjajnu viziju i stalo Vam je da ostvarite neke vrhunske rezultate, važno je da se angažujete na različitim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili sve svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i nedelju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Ribe
Imate sjajnu takmičarsku viziju i niz prednosti u odnosu na ostale suigrače, slobodno preuzmite inicijativu. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Po potrebi osmislite neku rezervnu varijantu u ponedeljak i četvrtak.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (25. februar – 4. mart) 2019. godine: Rakovi važno je da pravilno uskladite svoje poslovne obaveze i privatne planove, Lavovi potrebno je da protekne i određeno vreme kako bi se neke okolnosti promenile u vašu korist
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (25. februar – 4. mart) 2019. godine: Strelčevi može se desiti da se upustite u romansu s nekim ko je iz udaljene zemlje, Jarčevi kada ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav