Home Vesti Nedeljni horoskop (25. februar – 4. mart) 2019. godine: Rakovi važno je...

Nedeljni horoskop (25. februar – 4. mart) 2019. godine: Rakovi važno je da pravilno uskladite svoje poslovne obaveze i privatne planove, Lavovi potrebno je da protekne i određeno vreme kako bi se neke okolnosti promenile u vašu korist

1414
0

Vodolije delujete vrlo privlačno i umete da upotrebite svoj zanosni šarm u pravom trenutku

Ovan
Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Bik
Razne korisne informacije mogu da vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspeha. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu i da pridobijete naklonost kod određenih saradnika. Zarad zajedničke sreće ili harmonije, učinite sve što je potrebno da fascinirate partnera. Nema razloga da odustajete od dobrih namera.

Blizanci
Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika pokušavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate. Sve što se dešava između vas i partnera doživljavate veoma intenzivno i svemu dajete široko emotivno značenje. Uz voljenu osobu osećate se potpuno spokojno i ispunjeno.

Rak
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da ostavite izuzetan utisak na svoju okolinu. Iako, saradnici od vas očekuju da delujete vrlo uspešno ili iznad prosečnih merila nema razloga da sebe opterećujete preko zdrave mere. Važno je da pravilno uskladite svoje poslovne obaveze i privatne planove. Neko ima posebnu ulogu u vašem životu i zaslužuje svu vašu pažnju. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako sto ćete delovati dovoljno inspirativno na voljenu osobu.

Lav
Imate interesantne ideje, ali potrebno je da protekne i određeno vreme kako bi se neke okolnosti promenile u vašu korist. Nastavite vredno da ispunjavate sve svoje obaveze sa osnovnim ciljem da izgradite bolju poslovnu poziciju. Važno je da se pravilno prilagođavate na različite uslove ili na emotivne faze kroz koje prolazite u odnosu sa bliskim osobama. Nove slutnje mogu da vas približe ili da vas udalje od zajedničkih planova.

Devica
Imate jasnu sliku o novim poslovnim prilikama i stalo vam je da ostvarite niz korisnih ciljeva na različitim stranama. Važno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Delujete zadovoljno sa događajima u privatnom životu i spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na vaš ljubavni odnos. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom.

Vaga
U zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije koju imate, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam donositi najbolje razultate. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročnije rezultate. U ljubavnom životu uživate u raznovrsnim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Škorpion
Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Strelac
Vaša neizvesnost se napokon rešava i to na pozitivan način, u poslednjem trenutku uspećete da završite neke poslovne-finansijske obaveze i to će vam doneti ogromnu satisfakciju. Obavezno promenite stil u komunikaciji ili u obraćanju pred osobom koja vam nepotrebno otežava poslovnu poziciju. Ako se ponašate prirodno i iskreno pred ljubavnim partnerom, onda nema razloga za strepnju. Najbolji efekat se postiže kada slobodno izrazite svoje emocije.

Jarac
Delujete pozitivno i podstičete svoju okolinu na dodatno angažovanje. Većina saradnika će se rado prikolniti vašem mišljenju i neko će vam prepustiti da donesete važnu odluku u zajedniko ime. Sve što ste započeli sada uspešno možete i da privedete kraju. Posebno će vam prijati nova dešavanja u privatnom životu. Potrudite se da što više uživate uz dragu osobu. Postoje razni sadržaji koji će vam ulepšati raspoloženje i koji će obogatiti vaše iskustvo.

Vodolija
Ostvarili ste uspešne rezultate na različitim poljima i sada zasluženo možete da predahnete od nekih napornih situacija. Kombinacija intuicije i praktične pameti predstavlja dobar model po kojem treba da se upravljate i u budućim aktivnostima. Vođeni unurasnjim ritmom odgovarate na sve emotivne signale koje vam upućuje ljubavni partner. Delujete vrlo privlačno i umete da upotrebite svoj zanosni šarm u pravom trenutku. Vođeni unurašnjim ritmom odgovarate na sve emotivne signale koje vam upućuje vaš ljubavni partner.

Ribe
Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019. GODINE: Bikovi izbegavajte situacije koje vas iscrpljuju ili psihološki opterećuju, Blizanci preterujete sa ambicioznim planovima i različitim zahtevima
NAREDNA VESTSrećni dani (25. februar – 4. mart) 2019. godine: Device nemojte dozvoliti da vam promakne dobra prilika u ponedeljak, utorak i nedelju, Škorpije često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo ili sa većim izgledima za takmičarski uspeh