Home Vesti Srećni dani (3. jun – 10. jun) 2019. godine: Device možete da...

Srećni dani (3. jun – 10. jun) 2019. godine: Device možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva, Rakovi potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku

1245
0
Novac

Lavovi sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i sredu

Ovan
Delujete vrlo ambiciozno u odnosu na ostale saigrače i stalo Vam je da ostvarite takmičarski prestiž u vidu rezultata. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u četvrtak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje.

Bik
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da nametnete svoje prioritetne ciljeve. Sačuvajte dobru koncentraciju, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u ponedeljak i sredu.

Blizanci
Novi izazovi na takmičarskoj sceni direktno utiču na rivalske odnose među saigračima, ali Vi imate značajniju prednost. Upotrebite neke tajne adute kako biste brzo i efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, četvrtak i subotu. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u ponedeljak i sredu.

Rak
Umete da procenite povoljnu priliku. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak: u utorak, četvrtak i subotu. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku kako biste sačuvali svoj ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i petak.

Lav
Postoje takmičarske situacije kada treba reagovati na osnovu blic procene ili prvog impulsa. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, subotu, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Po potrebi, sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i sredu.

Devica
Umete da napravite dobru procenu i delujete samouvereno. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, petak i subotu. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i sredu. Možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva.

Vaga
Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da prepoznate najbolji trenutak kada treba da sprovedete uspešnu akciju u sredu, četvrtak i subotu. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte faktor rizika koji potencira veće rivalske odnose u ponedeljak i nedelju.

Škorpion
U skladu sa svojim takmičarskim aspiracijama često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Lava, Strelca ili Vodolije u sredu i petak.

Strelac
Pažljivo analizirate nove događaje na takmičarskoj sceni i ne promiču Vam različite mogućnosti izbora. Prihvatite nečiji koristan savet, pre nego što započnete veću akciju i doneste konačnu odluku. Važno je da osmislite dobar redosled poteza u utorak, četvrtak i petak . Izbegavajte rivalske odnose u sredu i nedelju.

Jarac
Postoje takmičarske okolnosti na koje ne možete da utičete ili da menjate svoju poziciju. Važno je da odredite svoje prioritete i da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u utorak, četvrtak, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u petak i subotu.

Vodolija
Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i četvrtak.

Ribe
Postoji više faktora koji utiču na takmičarski poredak i mogućnosti. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, ćetvrtak i petak. Možete da računate na pozitivane uticaje bele boje. Prepustite drugim suigračima da se dokazuju u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (3. jun – 10. jun) 2019. godine: Vage insistirajte na svojim idejama, Škorpije ne treba da se opterećujete novčanim pitanjima, jer ćete uskoro rešiti te dileme
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (3. jun – 10. jun) 2019. godine: Bikovi sve je lako kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku, Blizanci profiltrirajte svoja osećanja pre nego što donesete novu odluku