Home Vesti (VIDEO) Pesnica ti se pozlatila Srbine: Goloruk udario naoružanog pripadnika ROSU

(VIDEO) Pesnica ti se pozlatila Srbine: Goloruk udario naoružanog pripadnika ROSU

4736
0

Momak u plavoj jaknim, koji se goloruk usprotivio naoružanim pripadnicima ROSU tokom eskalacije nasilja i hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo Marka Đurića, postao je heroj Srbije.

Sada ga svi traže i svi žele da znaju ko je on. Kosovska policija zato što je pesnicom udario njihovog čoveka, a cela Srbija u nameri da ga digne u nebesa.
– Svi bi da saznaju njegov identitet. Međutim, momak u plavoj jakni iz bezbednosnih razloga smešten je na sigurno. Njegova lokacija je trenutno strogo čuvana tajna, a nalazi se na teritoriji centralne Srbije – ispričao je izvor Telegrafa.

Podsetimo, ovaj čovek u plavoj jakni je goloruk izašao pred snage koje su suzavcem i dugim cevima pokušale da prekinu unutrašnji dijalog o južnoj srpskoj pokrajini u Mitrovačkoj sali. Posle koškanja i razmene udaraca, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uhapšen je, saslušan pred sudom i proteran na sever.

Snimak čoveka u plavoj jakni za kratko vreme obišao je celu Evropu.

PRETHODNA VESTHeroj s Košara živi u nemaštini sa 7 dece, a policija mu upala u kuću zbog navodne droge: Izgubio sam oko i imam gelere u nozi, a evo kako mi Srbija vraća
NAREDNA VEST(VIDEO) Orlovi u glas: Veliki pozdrav za celo Kosovo! Držite se, budite jaki. Uz vas smo!