Home Vesti HOROSKOP ZA 8. MAJ 2019. GODINE: Bikovi nemojte dozvoliti da vam pažnju...

HOROSKOP ZA 8. MAJ 2019. GODINE: Bikovi nemojte dozvoliti da vam pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane, Ovnovi uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju

1837
0

Strelčevi nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh

Ovan
Ljubav: Najveći užitak i zadovoljstvo donosi susret sa bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju.
Posao: Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.
Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.

Bik
Ljubav: Budite diskretni, nemojte dozvoliti da Vam pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate.
Posao: Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj da promenite odnos prema saradnicima.
Zdravlje: Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

Blizanci
Ljubav: Nema razloga da se ponašate ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Pobuđujete nečiju sumnju.
Posao: Bez obzira na veliku upornost ili taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena.
Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor i psihološka relaksacija, opustite se.

Rak
Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
Posao: Ne možete da promenite osnovne uslove u poslovnim krugovima. Ne dozvolite da u Vama prevlada sujeta ili želja za trijumfom.
Zdravlje: Izbegavajte psihofizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

Lav
Ljubav: Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici. Ugodite osobi do koje Vam je stalo.
Posao: Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja ili da Vas podstiče na kretivno izražavanje i poslovnu saradnju.
Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Devica
Ljubav: Izgleda da neko iznenada kvari Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom.
Posao: Pažljivo procenite redosled poteza u susretu sa saradnicima. Sve se svodi na dobru procenu i uspešno planiranje.
Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Vaga
Ljubav: Pokažite više saosećanja i nemojte izgovarati »teške reči« pred partnerom.
Posao: Ako Vas muči poslovna dilema, prihvatite savet ili udruživanje sa jednom starijom osobom.
Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije.

Škorpion
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Priželjkujete više, nego što je moguće.
Posao: Izbegavajte sporedne obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Usmerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima.
Zdravlje: Delujete uznemireno i zabrinuto, opustite se.

Strelac
Ljubav: Izbegavanje istine Vas navodi na pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu.
Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete, ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh.
Zdravlje: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije koje Vas iscrpljuju.

Jarac
Ljubav: U razgovoru sa bliskom osobom postupite po svojoj savesti, neumerenost može da Vas navede na pogrešno rešenje.
Posao: Potrebno je da se opredelite za praktično rešenje i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Nemojte donositi ishitrenu odluku.
Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Vodolija
Ljubav: U privatnom životu zaboravite na marginalne osobe. Prihvatite sve što prija Vašem raspoloženju i senzibilitetu.
Posao: Ukoliko se upoređujete sa okolinom, Vaša prednost je u tome što izbegavate stereotipno ponašanje.
Zdravlje: Važno je da ulepšate raspoloženje.

Ribe
Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro raspoloženje.
Posao: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Okolnosti Vam idu u prilog, a brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status.
Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTSudomašina je vremenom postala naš najbolji prijatelj, a evo šta ipak nikako ne bi trebalo da perete u njoj
NAREDNA VESTLekari ukazuju na moguće komplikacije: Mnoge žene priželjkuju porođaj carskim rezom, a retko koja razmišlja o mogućim posledicama