Home Vesti Ljubavni horoskop (10. septembar – 17. septembar 2018.godine): Bikovi gode vam brojni...

Ljubavni horoskop (10. septembar – 17. septembar 2018.godine): Bikovi gode vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm, Rakovi mislite o nekome ko nije u vašoj blizini i sve se svodi na maštanje

1155
0

Device za vas nastupajuću dani donose romantični potencijal, ali ne bez rizika

Ovan
U emocijama se slabo snalazite i deluje kao da vas opterećuju. Pokušajte da sagledate samo povoljne stvari i ne analizirajte previše partnerove greške, jer ćete samo upropastiti vezu. Slobodni predstavnici ovog znaka imaće mnogo šansi, ali bez kvalitetnog odnosa. Najvažnije je da budete spremni da presečete neke odnose u kojima ne pronalazite sebe u budućnosti. Malo bolji vetar u leđa nego dosad u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo.

Bik
Ponekad delujete veoma uporno i stalo Vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da Vas neko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze, predstavlja Vašu intimnu sreću ili najlepše zadovoljstvo. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i poznastvo vode ka uzbudljivoj ljubavnoj romansi. Neko u Vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira Vas na prijatne uspomene. Rešili ste da isprobate različite emotivne uloge i »ljubavne formule« koje donose željeni efekat. Imate dovoljno samopouzdanja, gode Vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm. U periodu od 10. septembra, očekuje Vas pozitivan rasplet i nova ljubavna sreća.

Blizanci
Ljubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu. Uvek postoji suptilniji način na koji možete da ostvarite svoje emotivne namere, budite dovoljno inspirativni i nežni. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite uz osobu koja u Vama pokreće lepe misli i »čudesnu energiju«. Sreća je moguća i dostižna, samo uz nečiju naklonost i ljubavni sklad. Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život. Neophodna Vam je diskrecija, ali upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost, romantičnost i nežnost u najrazličitijim situacijama.

Rak
Pazite da neka prolazna avantura ne preraste u nešto ozbiljno i opasno. Suzdržanost je osobina koju nerado ispoljavate, ali čini dobro. Poželjno je da povedete računa kako i sa kim se povezujete u društvenom životu ili na poslu. Mislite o nekome ko nije u vašoj blizini i sve se svodi na maštanje što ne daje dovoljno potkrepljenje u realnom životu. I u ljubavi je neophodno racionalno razmišljanje kako ne bi bilo grešaka i trzavica.

Lav
Ako ste u vezi: Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Dopustite vašem partneru da povremeno preuzima vođstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu reč. Ako budete nastojali da se bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.
Ako ste slobodni: Počećete da privlačite osobe suprotnog pola poput magneta. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strastvenost biti pojačana, moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Devica
Za vas je ovo vrlo aktivan period za dešavanja u ljubavnom životu. Možete da očekujete razna iznenađenja i nova dešavanja, kao i obilje novih prilika ili mogućnosti za obnovu ljubavnih veza. Iznenađenja se mogu pojaviti bilo kada, i bilo gde. Za vas nastupajuću dani donose romantični potencijal, ali ne bez rizika. Za neke predstavike ovog znaka poslednji dani u ovom periodu, mogu biti i period ljubavnog razilaženja.

Vaga
U emotivnom zanosu imate velika očekivanja, ali partner nije u stanju da ispuni sve Vaše zahteve. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Ne možete očekivati da neko u potpunosti prihvati Vašu viziju, ako ne dajete dobar primer. Ljubavni kompromis predstavlja dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum partnerove pažnje i mogućnosti. Ali, Vi često delujete sumnjičavo ili neskromno. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, što narušava dogovor ili emotivnu sigurnost posmatrano iz nečijeg ugla. Povremeno prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u različitim privilegijama koje dobijate u krugu porodice. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obećava »uzbudljive« emotivne kontakte i zadovoljstvo.

Škorpion
U vašim emotivnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.

Strelac
Dosta ste vešt manipulator u odnosima sa suprotnim polom. Insistirate na ponavljanju nekih situacija u kojima ste izvukli deblji kraj u odnosu sa partnerom. Na taj način mu non-stop namećete osećanje krivice. To sve radite sa ciljem da ga osvojite i u potpunosti pridobijete. Vi kao da ne znate da postoje i neki drugi, mnogo prihvatljiviji načini za postizanje tog cilja. Jeste li probali da budete nežniji i romantičniji? Verovatno da niste, jer to bi značilo da morate da se otvorite, a onaj ko je otvoren, to znate najbolje, laka je meta za povređivanje. Sa druge strane, pitanje je koliko je partner spreman da trpi i toleriše vaše sve bezobzirnije manipulisanje sa njegovim osećanjima. Ušli ste u začarani krug iz kojeg ne vidite izlaz. Slobodne osobe provode dane u flertovanju putem telefona sa nekim koga nisu još upoznali uživo. Sve to ste u startu shvatili kao igru, ali to naizgled naivno dopisivanje već krajem nedelje poprima vrlo ozbiljan tok.

Jarac
Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete preko posla. Neko vas već određeno vreme posmatra i pomalo čezne za vama. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane težiće zajedništvu.

Vodolija
Nalazite se u sjajnoj formi i stalo Vam je da se predstavite u skoro savršenom svetlu pred osobom koja Vam se dopada. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. Prijaće Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje Vam zanimljivi kontakti. Zablistaćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom.

Ribe
Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim emotivnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTSrećni dani (10. septembar – 17. septembar 2018. godine): Škorpije po potrebi računajte na svoje skrivene adute, Vage izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 11. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Ovnovi pokažite iskrenu zahvalnost za ono što dobijate, Device prijaće vam relaksacija ili susret sa bliskim prijateljima