Home Vesti Srećni dani (10. septembar – 17. septembar 2018. godine): Škorpije po potrebi...

Srećni dani (10. septembar – 17. septembar 2018. godine): Škorpije po potrebi računajte na svoje skrivene adute, Vage izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak

1401
0

Strelčevi u zavisnosti od okolnosti možete da računate na pozitivne uticaje neparnih brojeva

Ovan
Umete da prepoznate dobitnu kombinaciju i uz određeni rizik da preuzmete dominaciju u odnosu na ostale saigrače. Spoj hrabrosti i brzine donosi uspešne rezultate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, četvrtak, nedelju. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje u sredu i subotu.

Bik
Različite okolnosti su na Vašoj strani, što deluje vrlo podsticajno na dobar izbor stila ili načina igre. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, petak i nedelju . Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače u sredu i četvrtak.

Blizanci
Umete vešto da kalkulišete na različitim stranama i dodatnim zalaganjem sebi stvarate novu takmičarsku priliku. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi značajniji uspeh u sredu, četvrtak i subotu . Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Jarca, Vodolije ili Blizanaca u ponedeljak i petak.

Rak
Usled različitih promena na takmičarskoj secni i mogućih iznenadnih neprijatnosti potrebno je da pravilno dozirate svoju inicijativu. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u rizičnim situacijama u sredu i nedelju.

Lav
U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite samo proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak u ponedeljak, utorak i petak. Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na loš izbor u sredu i subotu.

Devica
Važno je da se prilagođavate na različite takmičarske uslove kako biste iskoristili svoju šansu. Ponekad se sve rešava u završnoj fazi igre. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u ponedeljak, utorak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u petak i nedelju .

Vaga
Takmičarska strast može lako da Vas zavara u situacijama koje zavise od različitih faktora na koje nemate direktan uticaj. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: ponedeljak, sreda, nedelja. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Sačuvajte meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak.

Škorpion
Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Strelac
Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem, važno je da pokrećete inicijativu: u utorak, četvrtak i petak. U zavisnosti od nekih okolnosti možete da računate i na pozitivne uticaje neparnih brojeva. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali svoj ulog ili dobru poziciju u odnosu na ostale igrače u subotu i nedelju.

Jarac
Postoje različiti faktori igre koji utiču na takmičarski poredak. Dobro procenite svoje mogućnosti na samom startu igre. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, četvrtak i nedelju. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače u sredu i subotu.

Vodolija
Na takmičarskoj sceni postoje različite situacije koje zahtevaju dobru procenu i strogu selekciju ciljeva. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše takmičarske mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u četvrtak i petak.

Ribe
U tipičnom hazarderskom maniru spremni ste da prihvatite različite izazove kako biste ubrzanom akcijom eliminisali ostale saigrače. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 8, 11, 27, 34, 41. Vaši srećni dani su ponedeljak, sreda i nedelja. Izbegavajte rivalske odnose u četvrtak i subotu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (10. septembar – 17. septembar 2018. godine): Vodolije moguće je objediniti neke poslovne i privatne interese u dobitnu kombinaciju, Jarčevi sada je pravi momenat da zatražite nečiji dobar savet ili podršku
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (10. septembar – 17. septembar 2018.godine): Bikovi gode vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm, Rakovi mislite o nekome ko nije u vašoj blizini i sve se svodi na maštanje