Home Vesti Radna akcija: Obezbedila je krov nad glavom mnogim porodicama širom Srbije, a...

Radna akcija: Obezbedila je krov nad glavom mnogim porodicama širom Srbije, a malo ko zna kako zapravo živi naša poznata voditeljka

3001
0
Tamara Grujić sa ekipom Radne akcije

Mnogi će se iznenaditi

Tamara Grujić je jedno od omiljenih tv lica. Već godinama sa svojom ekipom radi na uređivanju domova širom Srbije i mnogima je uredila i obezbedila krov nad glavom.

Gostujući u emisiji “Tri tačke” na televiziji “N1” voditeljka je pričala o uspehu četiri polusezone ovog projekta koji se prikazuje na RTS-u. Tom prilikom, njena koleginica Ivana Zarić postavila je pitanje koje je mnoge iznenadilo – da li ona i njen suprug i dalje žive kao podstanari.

Najstarija kuća u Srbiji: Čatmara od blata odoleva već 133 godina, a i dalje oduzima dah

– Jesmo, pa da, šta ćeš. Neka od kritika je bila “Pa, šta se žali, neka podigne kredit”. Ne možemo da podignemo kredit zato što imam svoju firmu i nisam kreditno sposobna. Ali, ne želim da se žalim. Ništa materijalno ne treba da nam bude merilo. Na kraju krajeva, i ceo život da budeš podstanar – pa šta!- rekla je uvek nasmejana Tamara.

U februaru počinje nova sezona emisije “Sa Tamarom u akciji” koja će uređivati domove na istoku naše zemlje, a novina u serijalu je i to što će obnavljati i institucije od kojih je prva dečije odeljenje onkološke klinike u Kragujevcu.

(Izvor: Blic, foto: Facebook)

PRETHODNA VESTPromena u srpskom pasošu: Menja se oznaka državljanstva, više nije “srpsko”
NAREDNA VESTČuveni srpski orden prodat na aukciji za 240.000 dolara: Miloš Veliki završio u nepoznatim rukama