Home Vesti (VIDEO) Jedan je crnac, drugi je belac, a velike su Srbende: Ćevapi,...

(VIDEO) Jedan je crnac, drugi je belac, a velike su Srbende: Ćevapi, rakija, Partizan i Zvezda…

2675
0

Jovan Crnović, kako se predstavlja na društvenim mrežama, i njegov drug David Brkljač iz Novog Sada čine tandem “Crni Srbi” koji mesecima svojim neobičnim klipovima o Srbiji oduševljava ljude širom sveta.

Ovo ne bi bilo ništa čudno da Jovan nije Amerikanac koji sebe naziva “Srpskim Obamom” i koji na sav glas hvali Srbiju, rakiju, eurokrem i ćevape.

David i Jovan su se upoznali u Novom Sadu pre nekoliko godina i od tada su nerazdvojni, pa sada i žive zajedno u Americi.

Čudni običaji kod Srba: Evo zašto se prevrću stolice i otvaraju prozori kada neko umre!

Bivši pripadnik srpske žandarmerije policajac meseca u Severnoj Karolini: U Srbiji 36 godina živeo kao podstanar, a u Americi za 14 dana imao neverovatnih 13 hapšenja

Njih dvojica su prošle godine osnovali grupu “Crni Srbi” i kroz repovanje pričaju o problemima i klišeima vezanim za Srbiju.

“Mi smo dva brata različitog, a tako sličnog porekla, koji rade zajedno kako bi sagradili most između Srbije i Amerike”, piše u opisu njihove grupe na Fejsbuku.

Yugo BoyZ! #crnisrbi #srbija #serbia #yugo #idemo #novisad #belgrade #kakohoces

A post shared by Crnisrbi (@crnisrbi) on

Jovan Crnović oduševio se Srbijom kada ju je prvi put obišao pre nekoliko godina. U svojim klipovima ovaj mladić najviše promoviše rakiju i ćevape, a na sav glas hvali i gostoprimstvo na koje je naišao u Srbiji.

“Kažu Srbija je mračna, svet priča svašta. To je vaša bujna mašta, vi ste brate ludi, to su dobri ljudi”, repuje “Srpski Obama” u novoj pesmi.

(VIDEO) KAD ZAGRMI “TAMO DALEKO”: Američki studenti maestralno odsvirali srpsku pesmu

“Crni Srbi” postali su popularni kada su snimili prvi video “Serbia coming to America” u kom tamnoputi Jovan u američkom Mekdonalds restoranu priča na srpskom, traži ćevape i rakiju, psuje, svađa se i peva srpske pesme po ulici.

PRETHODNA VESTHrvatima nije nimalo svejedno: Svetski dokazano da Srbi imaju veću muškost
NAREDNA VESTO, Srbijo među šljivama: Piroćanci u šoku, komunalci zabetonirali rupe na drveću?!