Home Vesti O, Srbijo među šljivama: Piroćanci u šoku, komunalci zabetonirali rupe na drveću?!

O, Srbijo među šljivama: Piroćanci u šoku, komunalci zabetonirali rupe na drveću?!

1314
0

Šta padne nekima u ovoj zemlji je rubrike “Verovali ili ne”

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica objavili su fotografije koje se mogu nazvati bizarnim. Naime, na gradskom šetalištu u Pirotu osvanulo je drveće čije rupe su napunjene betonom!

Iako nije jasno zbog čega su rupe zabetonirane, iz društva poručuju da je zbog ovoga učinjena šteta živim bićima koja stanuju u i na drveću.

Sava Vampir, Đavolja Varoš, Rtanj, Žrnov: 10 najvećih paranormalnih misterija u Srbiji!

“Nedostatak logike ne može se nadomestiti nekakvom diplomom. Da je ovakav filozofski zaključak potpuno na mestu uveravaju nas i “stručni” ljudi iz JP “Komunalac” iz Pirota. Iz potpuno nama nepoznatih razloga i pobuda na gradskom šetalištu zabetonirali su (da dobro ste pročitali sipali su beton) sve rupe na drveću! Na ovaj način su insekti, ptice i slepi miševi stradali ili trajno ostali bez svog doma! Slučaj je prijavljen nadležnima, a zahtevaće se osim kazne i smena osoba odgovornih za ovaj zločin usmeren ka prirodi”, napisali su na svojoj Fejsbuk strani Društvo za zaštitu i proučavanje ptica.

(Izvor: Kurir)

PRETHODNA VEST(VIDEO) Jedan je crnac, drugi je belac, a velike su Srbende: Ćevapi, rakija, Partizan i Zvezda…
NAREDNA VESTKada je Srbija stala na stranu Turaka protiv Hrišćana: Bitka kod Nikopolja 7 godina posle Kosova – naša najveća bruka i sramota!