Home Vesti Majka sa detetom je ušla u autobus za Mladenovac, devojka nije ustupila...

Majka sa detetom je ušla u autobus za Mladenovac, devojka nije ustupila mesto: Mnogi su je osudili, ali je ona imala i te kako dobar razlog zašto je to uradila

888
0

Da li majka sa detetom ima pravo korišćenja dva sedišta u punom autobusu, tačnije da na jednom sedi ona, a na drugom dete?

Šta je sa osobama koje su mlade, ali iz zdravstvenih razloga ne mogu da stoje? To su dva ključna pitanja oko kojih se nedavno povela polemika u jednoj Fejsbuk grupi zbog neprijatne scene u autobusu na liniji 493 koji prevozi putnike na relaciji Mladenovac-Beograd.

Jedna objava u Fejsbuk grupi prekjuče je izazvala pravu buru. Najpre je jedna Mladenovčanka opisala kako putnica nije ustupila mesto njoj i njenom sinu nazivajući je pogrdnim imenima. Čak je toj objavi dala ime “epizoda ludilo”.

“Divni ste, ali bolest deteta ne tolerišemo”: Mlada majka (27) prijavila se za posao, odradila neplaćeni probni rad, pa je sačekao hladan tuš

“Ja sa najmlađim sinom u autobusu. Mesto predviđeno za žene sa malom decom. Ups! Gle, to sam od jutros ja. I opet, ups! Na tom mestu sedi razmažena devojčura koja jede kao stoka… i kuka da ima mučninu navodno ako ne sedi…”, napisala je.

I nastavila. Opisala je “smešnu, ali brutalnu svađu” pred detetom. Potom je dodala da je svom sinu objasnila da “nikada ne odabere takvu devojku ili ženu”.

“… Ždranje, svađanje i bezobrazluk. Klasičan lažov. Dostojanstvo u kanalizaciju za mesto za invalide. Ili majke sa decom. Jeftina devojčica. U šta li će to da se razvije?”, zapitala se na kraju.

Kako to obično biva, usledila je lavina komentara. “Sajber branioci” zajedničkim snagama su napadali nepoznatnu devojku, navodili slične primere kritikujući omladinu, a u jednom momentu se u raspravu uključio i vozač, svedok nemilog događaja, koji je naveo da su svo troje zapravo sedeli u autobusu: žena, dete i devojka.

Ovu potresnu priču svaki Srbin treba da zna: Zašto je majka jednog srpskog vojnika zavetovala kralja Petra sa par vunenih čarapa

A onda je otkrivena i druga strana medalje. I to je upravo učinila devojka (24) koja nije ustupila mesto majci sa detetom, a koju su zbog toga osudili bez ikakvog znanja o njenoj strani priče.

“Mlada devojka (u daljem tekstu ja) nakon još jedne noći provedene na infuziji zbog mučnine, sa sve svojom hipotenzijom i insulinskom rezistencijom prva ulazim u autobus da bih sela na mesto numerisano ‘0’ iz razloga navedenih iznad i iz svog velikog straha da ako uđem dublje u bus, srušiću se (što mi se već dešavalo)”, počela je da piše svoju verziju događaja dvadesetčetvorogodišnjakinja.

(Facebook, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 4. MAJ 2019. GODINE: Jarčevi izbegavajte situacije koje remete vašu koncentraciju, Rakovi potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac
NAREDNA VESTSrbi ovu namirnicu konzumiraju u minornim količinama: Kada bi povećali njen unos, ne bi imali problema sa viškom kilograma